festVåren og sommeren er endelig her etter en kald og våt vinter. Det betyr at ytterplaggene skal bort og årets hotteste festmote skal på. Men hva er bra i 2016?

Bohemen

Det er bohemen som skal prege 2016 og flere av moteskaperne har valgt å ta inn metalliske materialer, noe som virkelig setter farge på den tradisjonelle bohemen. Selvfølgelig skal jakken flagre og skoene helst være av remser; En kul kombo du ikke kommer unna denne sommeren. Stilen passer til hageselskaper hvor det på forhånd har blitt meldt om en casual stil. Gutta kan til og med få lov til å ha på seg en bomber-jakke når sola har gått ned.

Vis frem skuldrene

Denne sommeren skal skuldrene til jentene vises! Stilen er kul og passer til og med i et mer stilfullt selskap med mer enn bare bohemer. Du får altså lov til å vise mer hud enn på lenge, bare det er på en vakker og diskret måte.

Hva med gutta?

Vinteren har vært preget av bomber-jakker allerede, men denne sommeren er det lov å gå med jakke og shorts på fest. Stilen skal være atletisk og slim, men også her går sandalene igjen som hos jentene, de må være bohemske, og hva du har på deg under jakka må være flagrete.