Går du med planer om å arrangere en fest i nærmeste fremtid og har tenkt at gjestene dine skal danse etter dine egne spillelister utover kvelden og natten, bør du være i visshet om at din musikk er populær og faktisk dansbar. Sjekk ut den hotteste party-musikken dette året og se om du er klar for fest!

Er musikken din noe alle andre liker?

Mange fester har blitt ødelagt på grunn av en dårlig DJ. Grunnen er altfor ofte at festarrangøren selv har satt sammen en spilleliste basert på musikk man selv liker best. Skal man danse er det ikke sikkert at alle som kommer finner det like lett å holde dansefoten i gang med hverken AC/DC eller KISS hele natten. Musikken din må være noe andre liker og ikke minst kan danse til.

Er du usikker – Få gode råd!

I dag foreslår de fleste strømmetjenestene som Tidal og Spotify spillelister etter hva slags fest du skal arrangere. Hvorfor da ikke lytte til gode råd? Disse listene gjenspeiler stort sett hva folk liker akkurat nå. Skal man danse swing, finnes det egne lister til dette, det samme til cocktailfester eller annet, med hippere musikk som får gjestene dine til å bli hos deg langt ut i de sene nattetimer.