Når gjengen skal samles og hygge seg med en god fest, gjelder det å ha planene klare. Unngå at alle blir sittende å stirre tomt ut i luften ved å ha noen morsomme spill eller aktiviteter på lur. Dette sørger for ekstra god stemning på festen, slik at alle føler seg involvert og i godt humør.Det finnes mange morsomme spill og konkurranser som egner seg for fest. Les videre for en oversikt over festleker som garantert får opp stemningen, uansett om du skal arrangere jentefest, utdrikningslag, vors- eller nachspiel. Disse konkurransene er også morsomme å spille på hyttetur og lignende.

Spenning og konkurranse

En av de mest kjente festlekene er «beer pong», som går ut på at deltakerne kaster en ping pong-ball over bordet med mål om å få ballen til å lande i en kopp med øl på motsatt side. Får du ballen til å lande i en kopp, må en på det andre laget drikke ølen, Enkelt og morsomt! Dere kan også teste ut en litt utradisjonell festlek, for eksempel ved å hente ut et par gratis spinn på et online casino og deretter se hvem som klarer å vinne mest uten å måtte sette inn mer penger. Dette er også veldig spennende!

Musikk og dans

En annen populær lek dere kan ha på fest, er musikkquiz eller en annen form for quiz. Utfordre hverandre og se hvem som sitter på mest kunnskap. Gjett for eksempel navnet på artistene dere lytter til over høyttaleranlegget, og kår en vinner basert på flest antall rette gjetninger. Kjøp gjerne inn noen høyttalere med futt i! Eller hva med noen runder med karaoke, for å finne ut hvem som har den beste sangstemmen? Dere kan også ha en uhøytidelig dansekonkurranse enten parvis eller én og én. Vis de andre hva du er god for på dansegulvet! God stemning er nesten garantert med disse aktivitetene.