Mote for menn er like aktuelt som mote for kvinner, men er ikke like eksponert i hverdagen. Det sies ofte at menn ikke har så mange valgmuligheter annet enn en skjorte og denim, men dette trenger ikke å være sant. Det er mange forskjellige klær menn kan velge mellom, og det er kun fantasien og din egen komfortsone som setter grenser. Ønsker du noen tips til hvordan du kan freshe opp garderoben til jobb, hverdag og fest er det bare å lese videre!

Klær til hverdag

Avhengig av hvilken jobb du har vil du trenge en ulik garderobe i forhold til en mann med en annen jobb. Jobber du på kontor vil du nok kle deg annerledes enn en gymlærer, og derfor kan det være vanskelig å definere hva en god hverdagsgarderobe er. Det viktigste tipset vi har er å skape en funksjonell garderobe. Dette er en garderobe med elementer som kan brukes til alle anledninger, og som passer sammen med resten av garderoben din. Ved å få en uniform garderobe vil du også skape din egen identitet ved hjelp av klærne dine. Det vil også bli lettere å kle seg hver dag. Bruk en liten stund og analyser dine favorittklesplagg, og kjøp deretter garderobe som matcher disse plaggene!

Klær til fest

Klær til fest kan for de fleste være litt vanskeligere enn klær til hverdags. Her kler vi oss ofte for å imponere, og vi ønsker å strekke oss det lille ekstra for å sette sammen et godt antrekk. Et tips er å surfe litt i en nettbutikk med klær for menn for å samle sammen litt inspirasjon. Legg sammen en handlekurv med et komplett festantrekk du liker, og prøv å gjenskape antrekket med elementer fra din egen garderobe.

Inspirasjon fra moteikon

Er du fortsatt i stuss på hvordan du skal kle deg, kan du skaffe deg litt inspirasjon fra Norges best kledde mann eller dine kollegaer. Sharing is caring!