Er du klar for å arranger tidenes beste 17. mai fest? Be dine venner hjem til deg for å feire hele Norges nasjonaldag, da vel!

Champagne frokost

En god 17. mai starter alltid med en herlig champagne-frokost. Skal du arrangere årets frokost for dine venner, behøver ikke dette å koste skjorta heller. Alle kan vel ta med boblene sine selv, men kanskje det er best at du lager maten? Da er fingermat pyntet med små norske flagg et fantastisk alternativ. Stikkord for hva som bør stå på bordet er pai, laks, lefseruller, scampi, salater og jordbær!

Middag og hva skjer til kvelds?

En champagne-frokost kan utarte seg, hvis det blir servert for mye bobler for tidlig på dagen. En god frokost er en ting som kan forhindre for store hukommelsestap, men det kan også forventningene til en herlig 17. mai BBQ-fest senere på ettermiddagen. Har du en balkong eller en have ligger alt til rette å arrangere en minneverdig 17. mai feiring utendørs. Alle kan jo få i oppgave å ta med noe å kaste på grillen, slik at menyen blir mer spennende!

Pynting er viktig!

Om du skal arrangere årets champagne-frokost eller BBQ-fest på 17. mai er pyntingen til festen viktig. Planlegg i god tid og la fantasien være med å bestemme. Små flagg som pynter opp matfatene og drinkene er med på å gi god stemning!