festSkal du arrangere fest er alternativet å arrangere den hjemme hos noen eller å leie et lokale. Har du god plass er jo det å ha festen hjemme et godt alternativ, men hva når plassmangelen oppstår?

Dåp og konfirmasjon

Tusenvis av foreldre står ovenfor det vanskelige valget hvert eneste år, skal man holde dåpsfesten og konfirmasjonen hjemme eller leie et lokale og hvor mange skal man egentlig be i et slikt selskap. Har man en liten leilighet i byen er det vanskelig å arrangere festen hjemme, men med enebolig sier det seg selv at det er enklere å samle flere hjemme i sin egen stue. Bor du i en by finnes det kanskje et lokale i nærheten av hvor du bor, som et lokalt vel eller forening leier til en hyggelig pris? I Oslo og de store byene er dette helt vanlig, men du må passe på å være tidlig ute.

Bursdager og andre festligheter

Det å arrangere en bursdag eller et jubileum er morsomt, men det å bare arrangere en fest for festens skyld er også noe av det morsomste som finnes! Å ha en slik fest hjemme hos seg selv gjør festen personlig og du kan enkelt sette ditt eget preg på den. Dessuten er ikke gjestene så kresne om plassen som du ofte tror.