barn fest kalasEn skikkelig bursdagsfeiring er viktig for alle barn, for å føle seg som konger eller dronninger, men det er også en viktig feiring for oss voksne. Kanskje det faktisk er på tide at også du feirer din bursdag sammen med venner og familie, og hedrer deg selv med en ordentlig fest! Men hvor og hvordan skal du begynne?

Temafest

De fleste føler seg komfortable med å organisere en fest, men så er det det å ta steget å finne på et tema og den røde tråden som gir både invitasjoner, dekorasjoner og maten en rød tråd. Skal du planlegge en barnebursdag kan dere selvfølgelig planlegge dette sammen, men er det en voksenfest er dette kanskje litt vanskeligere. Hva om du gjør akkurat det samme for deg selv som du ville ha gjort for et barn, nemlig å velge et tema som gjenspeiler dine interesser? For et barn vil jo dette være alt fra et sportstema til dinosaurer, men kanskje er du en lidenskapelig sportsfisker eller elsker opera? Bruk fantasien din og husk at fokuset kan være på deg denne dagen.

Hvor skal festen være?

Skal du arrangere en bursdagsfest om sommeren bør festen være ute. Det er mange måter å arrangere utefest, selv om været ikke skulle være det beste. Du har kanskje også venner som driver med dans, skuespill eller musikk? Hvorfor ikke spørre dem om hjelp til underholdning? Ingen kommer til å glemme underholdningen, selv om dere er inne eller ute.En siste ting du må passe på er utgiftene dine. Om det er en bursdagsfest for voksne eller barn, så trenger du ikke å handle inn alt selv. Venner og familie bidrar sikkert gjerne både med baking av kaker og matlagingen. En bursdagsfest trenger ikke å bli så dyr som man ofte tror!